Voorstellen

Mijn naam is Tamara en met mijn man en 2 dochters run ik Mama Mia Doodles. 

 

Toen ik 18 jaar oud was kreeg ik mijn eerste hondje, een Kooikerhondje genaamd Bailey. Een droom die in vervulling ging. Al sinds ik een klein meisje was droomde ik van mijn eigen hondje. En toen ik 18 jaar werd ging die droom in vervulling.  

Toen Bailey ouder werd voelde ik dat ik nog een droom had. Hoe geweldig zou het zijn om een nestje van haar te mogen krijgen. Ik werd helemaal enthousiast van het idee! Helaas is deze droom nooit in vervulling gegaan, omdat Bailey Patella Lxatie had. Een aandoening aan haar knieën. En zij werd afgekeurd voor de fok. Jaren gingen voorbij en Bailey overleed toen zij 15 jaar oud was. 

 

Ik miste het hebben van een hondje steeds meer. Ik zocht op internet, maar ik voelde geen enthousiasme bij alle rassen die voorbij kwamen. Totdat ik op bezoek ging bij een vriendin die Australian Labradoodles heeft.  

De teddyberen die me direct begroette bij binnenkomst met hun lieve oogjes stolen direct mijn hart. Ik was verkocht! Mijn vriendin vertelde me dat ze in de toekomst wilde fokken met haar Doodles en het duurde niet lang voordat ook ik op de wachtlijst stond voor een eigen beertje. 

 

Na maanden gewacht te hebben werd onze lieve Mia geboren. En daar was die droom weer, die ik met Bailey nooit in vervulling had zien gaan. Een nestje met mijn eigen hondje. We hopen in de toekomst liefdevol nestjes groot te mogen brengen. 

 

Wij krijgen zoveel liefde van onze Mia.  Ik gun iedereen zijn/haar eigen Mia!